Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli har vi ingen faste åbningstider. 

Netbutikken er naturligvis altid åben! I ugerne 27, 28 og 29 må forventes længere leveringstid - op mod en uge. Hvis noget haster, så ring på 60838100, så skal vi se, om vi kan gøre noget for at hjælpe.
    

Mest solgte

Double Take Santa - Razamatazz Magic

Double Take Santa - Razamatazz Magic Forstør

Ny vare

Double Take Santa er endnu et trick fra Razamatazz Magic i England. En tilskuer bliver bedt om helt frit at vælge et kort fra en lille stak kort. Derefter vælger tryllekunstneren et kort fra den lille stak kort. Når de to kort vendes, matcher tilskuerens valgte kort nøjagtigt tryllekunstnerens - og det er julemanden! Det er forbløffende, for når alle de andre kort ... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

95,00 DKK inkl. moms

Double Take Santa er endnu et trick fra Razamatazz Magic i England. En tilskuer bliver bedt om helt frit at vælge et kort fra en lille stak kort. Derefter vælger tryllekunstneren et kort fra den lille stak kort. Når de to kort vendes, matcher tilskuerens valgte kort nøjagtigt tryllekunstnerens - og det er julemanden! Det er forbløffende, for når alle de andre kort vendes, er alle med rensdyret Rudolph. Dette er et meget enkelt trick, let at udføre, men meget overraskende for tilskuerne.

Du får et sæt kort med 10 kort med rensdyret Rudolph og 2 kort med julemanden. Desuden får du forklaring på engelsk med en enkel rutine, hvor tilskueren vælger det samme kort som tryllekunstneren. 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også