Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Double Take Santa - Razamatazz Magic

Nyhed Double Take Santa - Razamatazz Magic Forstør

Ny vare

Double Take Santa er endnu et trick fra Razamatazz Magic i England. En tilskuer bliver bedt om helt frit at vælge et kort fra en lille stak kort. Derefter vælger tryllekunstneren et kort fra den lille stak kort. Når de to kort vendes, matcher tilskuerens valgte kort nøjagtigt tryllekunstnerens - og det er julemanden! Det er forbløffende, for når alle de andre kort ... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

95,00 DKK inkl. moms

Double Take Santa er endnu et trick fra Razamatazz Magic i England. En tilskuer bliver bedt om helt frit at vælge et kort fra en lille stak kort. Derefter vælger tryllekunstneren et kort fra den lille stak kort. Når de to kort vendes, matcher tilskuerens valgte kort nøjagtigt tryllekunstnerens - og det er julemanden! Det er forbløffende, for når alle de andre kort vendes, er alle med rensdyret Rudolph. Dette er et meget enkelt trick, let at udføre, men meget overraskende for tilskuerne.

Du får et sæt kort med 10 kort med rensdyret Rudolph og 2 kort med julemanden. Desuden får du forklaring på engelsk med en enkel rutine, hvor tilskueren vælger det samme kort som tryllekunstneren. 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også