Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Where's Santa - Razamatazz Magic

Nyhed Where's Santa - Razamatazz Magic Forstør

Ny vare

Where's Santa er et smukt illustreret sæt unikke og specialfremstillede spillekort. I sættet er der fem kort med rensdyret Rudolph og et kort med julemanden. Et meget enkelt og stort set selvvirkende trick, hvor en tilskuer får et frit valg - og vælger julemanden. Kortene er specielt fremstillet, så tryllekunstneren kan finde... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

65,00 DKK inkl. moms

Where's Santa er et smukt illustreret sæt unikke og specialfremstillede spillekort. I sættet er der fem kort med rensdyret Rudolph og et kort med julemanden. Et meget enkelt og stort set selvvirkende trick, hvor en tilskuer får et frit valg - og vælger julemanden .

Kortene er specielt fremstillet, så tryllekunstneren kan finde julemanden når som helst under forestillingen. På bagsiden af alle kortene er en magisk snelandskab med en træhytte. Men hvilken hytte mon julemanden er i? Tilskuerne forbliver overrasket over, hvordan en af dem kan vælge julemanden, mens der på alle de andre kort er et billede af rensdyret Rudolph på den anden side!!!

Where's Santa er et trick fra Razamatazz Magic i England.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også