Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Multiplying Santa - Razamatazz Magic

Nyhed Multiplying Santa - Razamatazz Magic Forstør

Ny vare

Multiplying Santa: I denne effekt viser du publikum en tom flot dekoreret julepose. Op af denne pose tryller du et farverigt kort med julemanden. Du giver dette kort til en frivillig hjælper. Du viser, at posen er tom, og trækker så en julemand mere op af posen. Dette gentages, indtil barnet har så mange, at han ikke kan holde.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

275,00 DKK inkl. moms

Multiplying SantaI denne effekt viser du publikum en tom flot dekoreret julepose. Fra denne pose tryller du et farverigt kort med julemanden. Du giver dette kort til en frivillig hjælper. Du viser, at posen er tom, og trækker så en julemand mere op af posen. Dette gentages, indtil barnet har så mange, at han ikke kan holde dem. Du forklarer børnene, at for at julemanden kan komme hurtigt nok frem overalt i verden, så der skal være mere end en julemand. De tror selvfølgelig ikke på dig.

Så du lægger alle julemændene tilbage i posen, og med lidt magi forvandles de til én julemand igen. Du får din hjælper til at tage dette kort op fra posen, og du viser igen, at posen er tom. I slutningen af ​​tricket har du også mulighed for at få den sidste julemand til at forsvinde.

En anden måde at lave rutinen på er at fortælle, hvordan julemanden kan komme overalt i verden til at levere gaver på en nat. Du tager en julemand ud af posen, sætter ham ned igen, og en hjælper retter en tryllestav mod et eller andet sted i rummet. Alle siger en trylleformular, og posen vises tom. Hjælperen går hen, hvor de har peget og finder julemanden. Hjælperen tager julemanden med til dig, du lægger den ned i posen, hjælperen peger et andet sted og effekten gentages, måske to eller tre eller fire gange til.

Der medfølger de meget flotte julemænd i høj kvalitet, trykt på kraftigt karton, en flot dekoreret julepose (vær opmærksom på, at farve og dekoration kan variere fra posen på foto og video) og engelsk forklaring med 2 udførlige rutiner. 

Multiplying Santa er fra Razamatazz Magic i England. 

30 andre produkter i den samme kategori: