Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Brass Coin Safe

Brass Coin Safe Forstør

Ny vare

Brass Coin Safe: Du låner en mønt eller en ring fra en tilskuer. Du lægger den ned i en rund messing beholder, og du lukker låget. Mønten (ringen) kan ses gennem hullet i låget. Så kommer den store udfordring: Hvordan får man mønten (ringen) ud igen? Du lader en - og gerne flere - af dine tilskuere forsøge at åbne boksen, men .... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

Brass Coin Safe: Du låner en mønt eller en ring fra en tilskuer. Du lægger den ned i en rund messing beholder, og du lukker låget. Mønten (ringen) kan ses gennem hullet i låget. Så kommer den store udfordring: Hvordan får man mønten (ringen) ud igen? Du lader en - og gerne flere - af dine tilskuere forsøge at åbne boksen, men uden held. Det er helt umuligt, hvis man ikke kender hemmeligheden. Og det gør du - og kan derfor give mønten (ringen) tilbage til tilskueren.

Du får den specielle messing boks med udførlig forklaring og forslag til rutiner til, hvordan du bruger denne geniale boks.

Effekten er let at udføre, når først du kender hemmeligheden!

30 andre produkter i den samme kategori: