Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Torsdag 14. juli kl. 14.00.-17.00
Onsdag 27. juli kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!
    

I uger 27, 28 og 29 har vi lidt længere ekspeditionstid end normalt. Skal du bruge noget hurtigt, så kan du kan ringe el. sende sms på 60838100, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde vi en løsning. 
   

Mest solgte

Insta Square - Martin Lewis

Insta Square - Martin Lewis Forstør

Ny vare

Dette er Insta Square. Du viser en lille notesblok med en tegning af et kvadrat med 16 felter. Du beder en tilskuer om at sige et tilfældigt nummer. Du laver en magisk bevægelse med en kuglepen og felterne fyldes automatisk med tilfældige tal. Derefter....
Køb Insta Square eller Insta Square Refills.

Flere detaljer

På lager

475,00 DKK inkl. moms

Dette er Insta Square. Du viser en lille notesblok med en tegning af et kvadrat med 16 felter. Du beder en tilskuer om at sige et tilfældigt nummer. Du laver en magisk bevægelse med en kuglepen og felterne fyldes automatisk med tilfældige tal. Derefter river du arket af, underskriver og daterer det og giver det til den overraskede tilskuer og viser dem seksten forskellige måder, som det valgte tal udregnes på Magic Square. En mindeværdig magisk souvenir.

Køb enten Insta Square eller Insta Square Refills (ekstra sider).

"Jeg elsker Magic Squares, men tænkte altid på dem som en demonstration af matematiske færdigheder snarere end magi. Ikke at der er noget galt med en demonstration af dygtighed, for jeg kan godt lide at have en række ting i mit show. Men i dette tilfælde var mit mål at få Magic Square-tricket til at virke magisk snarere end matematisk."
- Martin Lewis

30 andre produkter i den samme kategori: