Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Sliced - Razamatazz Magic

Nyhed Sliced - Razamatazz Magic Forstør

Ny vare

Sliced fra Razamatazz Magic i England: Tryllekunstneren præsenterer fem Bicycle kort Bicycle poker-størrelse kort. Først viser du forsider og derefter bagsider. Alle kortene har et stort hul igennem den nederste del. Opmærksomheden henledes på det midterste kort, som har en anden farve både på for- og bagside..... (Se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

135,00 DKK inkl. moms

Sliced fra Razamatazz Magic i England: Tryllekunstneren præsenterer fem Bicycle kort Bicycle poker-størrelse kort. Først viser du forsider og derefter bagsider. Alle kortene har et stort hul igennem den nederste del. Opmærksomheden henledes på det midterste kort, som har en anden farve både på for- og bagside.

Tryllekunstneren beder nu om en tilskuer til at hjælpe og trækker det midterste kort cirka en fjerdedel op fra stakken, og tilskueren sætter fingeren gennem hullet i resten af kortene.

Tryllekunstneren skubber derefter på magisk vis det midterste kort gennem tilskuerens finger. De to øverste kort fjernes, og de resterende kort efterlades på tilskuerens finger med det midterste kort tilsyneladende skåret igennem.

Korttricket virker umuligt - og det vil forvirre tilskuerne. Men det er let at lave.

Der medfølger forklaring på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: