Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Infinity Wine - Peter Kamp

Infinity Wine - Peter Kamp Forstør

Ny vare

Med Infinity Wine af Peter Kamp kan du nu give illusionen om at gøre vand til vin - og lave et mirakel! Mange har ønsket at kunne lave denne illusion - og nu har du muligheden. Takket være det specielle glas og det medfølgende tilbehør skal du faktisk bare hælde vand i glasset, og det får straks en farve, der er identisk med en grand cru. Du skal virkelig se det for at tro.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

650,00 DKK inkl. moms

Med Infinity Wine af Peter Kamp kan du nu give illusionen om at gøre vand til vin - og lave et mirakel! Mange har ønsket at kunne lave denne illusion - og nu har du muligheden.

Takket være det specielle glas og det medfølgende tilbehør skal du faktisk bare hælde vand i glasset, og det får straks en farve, der er identisk med en grand cru. Du skal virkelig se det for at tro det! Og det er ikke det hele: Du kan derefter drikke indholdet af glasset (eller du kan hælde det over i en anden beholder). Og bagefter kan du hælde mere vand i og gentage det tilsyneladende mirakel!

Metoden er så kraftig, at du kan forvandle mere end 2 liter vand til vin med en præparation.

Infinity Wine kombinerer alle de aspekter, som man som tryllekunstner ønsker med et trick: det er let at lave, det kan forberedes hurtigt, glasset ser helt normalt ud og kan endda vendes på bordet, før du laver forvandlingen, og du kan forberede glasset flere dage eller uger i forvejen. Tricket kan laves close up, i en stue eller på en scene. Denne fantastisk visuelle effekt kræver ingen teknik, ingen manipulation eller forudgående kendskab til trylle med væsker. Tag et kig på videoen - den taler for sig selv.

Det er også et fantastisk effekt, som du kan præsentere på dine sociale medier som f.eks. Instagram eller Facebook.

Hvert glas er håndlavet af opfinderen af effekten.
Glasset ligner et helt almindeligt vinglas, er meget holdbart og fremstillet af polycarbonat (af et firma i Europa).
Du modtager nok til at forvandle ca. 30 liter vand.
Du får også en udførlig videopræsentation på engelsk - med gode tips til præsentationen.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: