Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Precious Metal - John Zander

Precious Metal - John Zander Forstør

Ny vare

Precious Metal af John Zander er en god og sjov rutine og en overraskende afslutning, som publikum ikke lige havde set komme! Tryllekunstneren viser en ske og fortæller publikum, at han vil ændre metalets fysiske egenskaber lige foran øjnene af dem. Tryllekunstneren begynder at koncentrere sig om skeen, og den begynder at bøje sig. Når det afsløres, forventer... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

125,00 DKK inkl. moms

Precious Metal af John Zander er en god og sjov rutine og en overraskende afslutning, som publikum ikke lige havde set komme! Tryllekunstneren viser en ske og fortæller publikum, at han vil ændre metalets fysiske egenskaber lige foran øjnene af dem. Tryllekunstneren begynder at koncentrere sig om skeen, og den begynder at bøje sig. Når det afsløres, forventer publikum at se det bøjet, men i stedet er den blevet til en gaffel! Du kan vise begge hænder tomme! Effekten er nem at lave! Ingen involverede sleights! Er nemt at resette! Denne effekt er for comedy tryllekunstneren, mentalisten eller den, der ønsker at tilføje en sjov magisk effekt til programmet. Der medfølger engelsk forklaring.

30 andre produkter i den samme kategori: