Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Quarter Penetration

Quarter Penetration Forstør

Ny vare

I Quarter Penetration viser tryllekunstneren en plastikæske med en Quarter og en Dime. Han hælder mønterne ud og sætter låget på æsken. Derefter placerer han mønterne på låget af æsken. Derefter dækker han mønterne med et spillekort og slår på æskens låg. Quarteren trænger gennem æskens lås og falder ned i æsken. Han fjerner kortet og... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

35,00 DKK inkl. moms

I Quarter Penetration viser tryllekunstneren en plastikæske med en Quarter og en Dime. Han hælder mønterne ud og sætter låget på æsken. Derefter placerer han mønterne på låget af æsken. Derefter dækker han mønterne med et spillekort og slår på æskens låg. Quarteren trænger gennem æskens lås og falder ned i æsken. Han fjerner kortet og kun Dimen ligger tilbage på låget.

Let at gøre. Du får plastikboksen med den indbyggede hemmelighed og instruktioner på engelsk. Der medfølger ikke mønter.

NB: Du skal bruge dine egne mønter. Hvis du ikke har de 2 amerikanske mønter, kan du i stedet bruge en 50 Euro Cent og en 1 Euro mønt!

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: