Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Engraved - James Kellogg

Nyhed Engraved - James Kellogg Forstør

Ny vare

Engraved af James Kellogg er et unikt værktøj, der giver dig mulighed for at indgravere ALLE forudsigelser på ALLE slags glas uden brug af værktøj eller maskiner. Med Engraved får du materialer til at fremstille flere glas. Ved hjælp af metoden i Engraved er forudsigelsen virkelig indgraveret i glasset, - og kan ikke tages af, men er permanent.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

170,00 DKK inkl. moms

Engraved af James Kellogg er et unikt værktøj, der giver dig mulighed for at indgravere ALLE forudsigelser på ALLE slags glas uden brug af værktøj eller maskiner. Med Engraved får du materialer til at fremstille flere glas. Ved hjælp af metoden i Engraved er forudsigelsen virkelig indgraveret i glasset, - og kan ikke tages af, men er permanent.

Du får 2 sæt skabeloner til dit valgte glas (det ene standardlogo og det andet, hvor den valgte forudsigelse står i et tilsvarende logo). Selvom du modtager foruddefinerede skabeloner, har du frihed til at gravere alt, hvad du kan finde på. Mulighederne er uendelige.

BEMÆRK: Der medfølger ikke glas, men du får alt, hvad du skal bruge til dette DIY  tryllenummer - og du kan bruges hvilket som helst glas, som du har eller ønsker at købe.

30 andre produkter i den samme kategori: