Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Fall 2.0 - Banachek and Philip Ryan

Fall 2.0 - Banachek and Philip Ryan Forstør

Ny vare

Fall 2.0 - Banachek and Philip Ryan: Dette er en af ​​de stærkeste effekter, du kan gøre med en Sharpie-pen. Du bruger Sharpie i forbindelse med din optræden. Derefter lægger du den på et bord eller på et glas. Du koncentrerer sig, og pennen falder på gulvet. En enkel effekt, som virker stærkt på tilskuerne. Både Banachek og Ryan har fået folk til at skrige og endda løbe..... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

250,00 DKK inkl. moms

FALL 2.0 af Banachek and Philip Ryan: En af de bedst sælgende mentale effekter i det sidste årti har lige fået en opgradering. Siden den oprindelige udgave har Philip arbejdet med at skabe en version, der gør det muligt for kunstneren at SKRIVE med Sharpien, hvorefter den får kommandoen. Efter mange års udvikling er vi stolte over at udgive FALL 2.0.

Den oprindelige FALL er blevet brugt af de bedste tryllekunstnere og mentalister rundt omkring i verden. Dette er en af ​​de stærkeste effekter, du kan gøre med en Sharpie-pen. Du bruger Sharpie i forbindelse med din optræden. Derefter lægger du den på et bord eller på et glas. Du koncentrerer sig, og pennen falder på gulvet. En enkel effekt, som virker stærkt på tilskuerne. Både Banachek og Ryan har fået folk til at skrige og endda løbe ud af rummet!

Du kan styre timingen af, hvornår Shapien ​​falder - så det tager 30 sekunder eller op til 2 minutter, afhængigt af hvordan du ønsker det.

Husk
Du kan styre tidspunktet for, hvornår pennen falder
I denne version kan du bruge Sharpie til at skrive med.
Ingen magneter eller tråde
Du kan være så langt væk fra pennen, som du vil, når den falder.
Du får Shapien med gimmick plus engelsk downloadvideo (den originale FALL-tutorial plus en opdatering af Philip). 
Effekten kan udføres omgivet af personer når som helst og hvor som helst
Let at lave!
Ligesom den originale version er Sharpien i stand til at falde med et tidsinterval (en hemmelighed, du lærer ved køb). Nu med FALL 2.0 kan du aflevere Sharpie til en tilskuer eller bruge den til at skrive noget ned ligesom en almindelig Sharpie - sæt derefter hætten på, når du er klar, og lad pennen falde ned af et kortboks, et bord eller hvor som helst, du lægger den.

BEMÆRK: Hvert eksemplar er håndlavet af Philip for at sikre, at de fungerer 100%. Andre har forsøgt at lave deres egen version og dermed slå FALL ud, men det mislykkedes, fordi INGEN kender den hemmelige ingrediens, som Philip bruger til at få dette til at fungere. Det er så godt lavet, at selvom du trækker pennen fra hinanden, vil du ikke opdage hemmeligheden. Med FALL 2.0 og denne gode rutine, betyder det, at det er endnu mere umuligt. Køb IKKE knock-off-versioner af FALL 2.0, da de IKKE VIRKER. FALL 2.0 er fra Vortex Magic.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: