Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
   

 

Mest solgte

Love Me Playing Cards - Theory11

Love Me Playing Cards - Theory11 Forstør

Ny vare

Love Me Playing Cards af Theory11:  Hvorfor ikke sende en kærlig besked, mens du bruger et kortspil? Dette kortspil giver dig mulighed for netop det! Spilkort håndillustreret af kunstner Curtis Kulig. Inspireret af hans ikoniske kampagne i New York, Paris, Tokyo og Los Angeles. Curtis Kuligs signaturerklæring, 'Love Me', kan ses... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

95,00 DKK inkl. moms

Love Me Playing Cards af Theory11:  Hvorfor ikke sende en kærlig besked, mens du bruger et kortspil? Dette kortspil giver dig mulighed for netop det! Spilkort håndillustreret af kunstner Curtis Kulig. Inspireret af hans ikoniske kampagne i New York, Paris, Tokyo og Los Angeles.

Curtis Kuligs signaturerklæring, 'Love Me', kan ses i gallerier og på hustage rundt om i verden såvel som i samarbejde med store mærker, herunder OBEY, Vans og Urban Outfitters. Budskabet er tidløst og universelt.

Love Me Playing Cards er lavet i USA på FSC-certificeret papir, der stammer fra bæredygtige skove ved hjælp af vegetabilsk-baseret blæk.

Kortene har en original spar es, joker, bagsidedesign, æskens design, klistermærke og hjerter es omdøbt til kærligheds-esset. 

Del den kunst, du elsker, med den du elsker. 

Produceret og distribueret af teory11. Arrangement af Michael James og Jonathan Bayme. Love Me and the Love Me Artwork er registrerede varemærker tilhørende Curtis Kulig.

Kunder, der købte denne vare, købte også

  • Fun Shapes

    Dette kinesiske puslespil er kendt som...

    30,00 DKK

  • Bicycle Disney Classic Mickey Mouse

    Bicycle Disney Classic Mickey Mouse: Træd ind i...

    95,00 DKK

30 andre produkter i den samme kategori: