Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Chain Penetration

Chain Penetration Forstør

Ny vare

Chain Penetration viser du to små stykker træ med et hul i midten, som er fastgjort på en lille fod. Du sænker en metalkæde ned mellem de to træstykker. Derefter skubber du en bolt gennem hullet i træpladerne og skruer en møtrik på for at undgå, at kæden kan slippe fri. Men hvor utroligt det end lyder, så trækker du bare kæden hurtigt opad.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

325,00 DKK inkl. moms

I Chain Penetration viser du to små stykker træ med et hul i midten, som er fastgjort på en lille fod. Du sænker en metalkæde ned mellem de to træstykker. Derefter skubber du en bolt gennem hullet i træpladerne og skruer en møtrik på for at undgå, at kæden kan slippe fri. Men hvor utroligt det end lyder, så trækker du bare kæden hurtigt opad. Den bliver fri - den magisk "smelter" på magisk vis igennem bolten! Til denne effekt anvendes enkle og almindelige genstande: en metalkæde, en møtrik og bolt og den lille træholder med huller i. På magisk vis trænger kæden igennem bolten!

Effekter er let at lave - og kan gentages.
Holderen måler 10,7 x 9,9 x 4,2 cm.
Der medfølger instruktionen som en praktisk videodownload - uden tale, så den er visuel og let at forstå uanset køberens nationalitet.

30 andre produkter i den samme kategori: