Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Tirsdag 22. juni kl. 14.00-17.00
Onsdag 30. juni kl. 14.00-17.00

Hvis du gerne vil hente varer en anden dag - skriv eller ring på 60838100.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
    

Mest solgte

Punch'd - David Michael Fox

Nyhed Punch'd - David Michael Fox Forstør

Ny vare

Punch'd gimmicken giver dig mulighed for at mærke kort - du kan endda mærke lånte kort på en idiotsikret måde. Din tilskuer kan nævne et kort eller en gruppe af kort, og du kan nu mærke disse kort lige foran øjne på dem, uden at de nogensinde er klar over det. De kan derefter blande kortene, som de ønsker, men du vil altid være i stand til at finde deres ene valgte kort.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

240,00 DKK inkl. moms

Punch'd gimmicken giver dig mulighed for at mærke kort - du kan endda mærke lånte kort på en idiotsikret måde. Din tilskuer kan nævne et kort eller en gruppe af kort, og du kan nu mærke disse kort lige foran øjne på dem, uden at de nogensinde er klar over det. De kan derefter blande kortene, som de ønsker, men du vil altid være i stand til at finde deres ene valgte kort eller en hel gruppe af kort.

The Other Brothers & David Michael Fox leverer over en times undervisningsmateriale, der dækker alt fra close up og parlor rutiner, hvor de laver kort- og klassiske mentaleffekter ved hjælp af Punch'd gimmicken.

Med Punch'd kan du begynde med et lånt, blandet kortspil og slutte med et præpareret spil, uden at nogen opdager det! Lignende gimmicks har tidligere været dyre, vanskelige at få fat på, umulige at skjule eller  har krævet opsætning på forhånd. Punch'd er omhyggeligt designet, så den er lille, let at have med, let at skjule og ultra letvægt, samtidig med at den giver mulighed for at udføre utroligt overbevisende mentaleffekter på et øjeblik! Så Punch'd er ikke bare perfekt til korttrylleri. Du kan også bruge Punch'd-gimmicken til en forskellige close up effekter og til at lave parlor- og scenementalisme uden forberedelse.

Få alle fordelene ved et gaffed kortspil - men få det ved et lånt kortspil, der kan tjekkes, og som kan afleveres tilbage til tilskueren, uden at han/hun nogensinde opdager dit mærke - for det er forsvundet igen, når han/hun får kortene tilbage. Like magic!

Du modtager link til en grundig en times undervisningsvideo på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: