Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Airplane Mode - George Iglesias & Twister Magic

Airplane Mode - George Iglesias & Twister Magic Forstør

Ny vare

Airplane Mode - George Iglesias gør det igen! Ikke kun et trick, men en hel rutine! Fyldt med masser af mentalisme, comedy gags og underholdning! Du bruger dagligdags rekvisitter og giver publikum en lille rejseoplevelse. Helt udsolgt på Blackpool Magic Convention 2020!

Du inviterer en tilskuer til at deltage i en fantastisk oplevelse, hvor han rejser ved hjælp af.... (se mere nedenfor) 

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

595,00 DKK inkl. moms

Airplane Mode - George Iglesias gør det igen! Ikke kun et trick, men en hel rutine! Fyldt med masser af mentalisme, comedy gags og underholdning! Du bruger dagligdags rekvisitter og giver publikum en lille rejseoplevelse. Helt udsolgt på Blackpool Magic Convention 2020!

"A First Class Act"
David Copperfield

Effekt:
Du inviterer en tilskuer til at deltage i en fantastisk oplevelse, hvor han rejser ved hjælp af fantasien. Først nævner tryllekunstneren en ting, du finder i et fly. En ting, som vi altid ser, men vi stort set aldrig læser, hvad vi burde. Vi taler om emergency kortet (kortet med nødudgange mm.). Dette er altid placeret i lommen foran sæderne. Desværre er vi for dovne til at læse det, men det kan redde vores liv i tilfælde af en nødsituation. Denne information er meget vigtig, derfor uddeler tryllekunstneren et rigtigt emergency kort og opfordrer tilskueren til at åbne det og faktisk læse det. Mens tilskuerne gør det, henvender tryllekunstneren sig til publikum for at sige, at en tilskuer nu skal vælge en destination. Tryllekunstneren viser nu mange boardingkort med forskellige turistmål, boardinggrupper og sædenumre. En hjælper vælger helt tilfældigt et boardingkort, og rejsen begynder.

Piloten giver meddelelse om, at flyet er parat til at starte. Tilskuerne bliver bedt om at spænde sikkerhedsbæltet og nyde flyvningen. Tryllekunstneren beder tilskueren om at lukke øjnene for at slappe af og få lidt søvn, men et sekund senere beder han ham om at åbne øjnene igen (Der er en baby på bagsædet, der græder). For at han kan slappe af, viser han ham nu en liste over forskellige drinks til rådighed under flyvningen, og han vælger en drink.

Tryllekunstneren viser nu en bakke med en pose og opfordrer tilskueren til at sige højt, hvilken drink, han har valgt (eksempel: whisky). Når tryllekunstneren løfter papirposen, ser man, at har han taget fejl, fordi der er en appelsinjuice under posen. Nu fortsætter tryllekunstneren og beder ham om at tage flymagasinet, der viser alle film, der er tilgængelige, og at du i hemmelighed skal vælge en. Nu beder han hjælperen om at fokusere på filmen, hovedskuespilleren, soundtracket og andre detaljer,  og på magisk vis begynder tryllekunstneren at læse tilskuerens tanker og afslører en efter en alle de ting, han tænkte på. Derefter gætter tryllekunstneren det nøjagtige nummer på flysædet, hvor han sidder, hans boardinggruppe og endelig destinationen for flyvningen, byen og landet, han rejser til. I slutningen slutter tryllekunstner med et spørgsmål: Vælger vi vores egen skæbne, eller er den allerede valgt for os?

I begyndelsen gav tryllekunstneren et emergency kort til tilskueren og bad ham om at læse det. Men læste tilskueren det virkelig? Når emergency kortet åbnes, kan du på tegningerne se det hele på det trykte kort. Alt, hvad der lige er sket, alle de "frie valg" fra tilskueren er trykt på kortet og endnu bedre: For at være mere sikker, så åbner tryllekunstneren kortet, og det bliver en kæmpe plakat, der afslører alt, hvad der lige er sket i rutinen!

Men vent, der er mere. Nu spørger tryllekunstneren igen tilskueren, hvilken drink han oprindeligt havde valgt. Tilskueren vil sige whisky, og nu løfter tryllekunstneren til tilskuerens store overraskelse appelsinjuicekartonen, der viser sig at være en kæmpe skal. Og at der inde under den var et whiskyglas.

Måske er vores skæbne allerede valgt. Hvad tænker du?

Der medfølger

1 Særligt fly emergency kort
1 Specielt sæt med 30 boardingkort
1 Flymagasin
1 Liste med drinks
1 Appelsinjuice karton (til en kicker slutning)
1 Online instruktionsvideo på engelsk.

Let at lave! Packs flat - plays big!


"A great idea geared towards the magician who wants to do some mental-magic in their act. The props supplied are extremely well made and look like real items." 

- Paul Romhany, *Reviews Vanish Magazine

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: