Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Tirsdag 22. juni kl. 14.00-17.00
Onsdag 30. juni kl. 14.00-17.00

Hvis du gerne vil hente varer en anden dag - skriv eller ring på 60838100.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
    

Mest solgte

Crazy Candy - Razamatazz Magic

Nyhed Crazy Candy - Razamatazz Magic Forstør

Ny vare

Crazy Candy er det magiske 'Hoppende' slikkepinde-trick til børneunderholdere. Det er sjovt, meget let at udføre og designet med samme høje standard som eksisterende effekter fra Razamatazz Magic.

Du viser et meget flot billede med 3 stykker indpakket slik og en slikkepind. Slikkepinden er først nederst på ​​kortet, men springer på magisk vis opad et trin ad gangen hver gang... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

120,00 DKK inkl. moms

Crazy Candy er det magiske 'Hoppende' slikkepinde-trick til børneunderholdere. Det er sjovt, meget let at udføre og designet med samme høje standard som eksisterende effekter fra Razamatazz Magic.

Du viser et meget flot billede med 3 stykker indpakket slik og en slikkepind. Slikkepinden er først nederst på ​​kortet, men springer på magisk vis opad et trin ad gangen hver gang tryllekunstneren tager kortet om bag ryggen.

Tryllekunstneren tager kortet om bag ryggen igen, men denne gang forsvinder alle 3 stykker slik! Børnene tror nu, at det tryllekunstneren har gjort, er at vende kortet for at få slikket til at forsvinde, men netop når publikum tror, ​​at de ved, hvordan de forsvandt, bliver får de en meget overraskende afslutning, da tryllekunstneren afslører, at Hammy Hamster på bagsiden har spist alt slikket!!!

Med i pakken får du en flot Hammy Hamster-maske, der kopieres og uddeles til fødselsdagsbarnet. Du får også et ark, hvor der er trykt nogle indpakkede stykker slik og slikkepinde til ekstra sjov. Du skal bare kilppe figurerne ud og laminere dem.

Der medfølger detaljerede instruktioner på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: