Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Hot Pencil

Hot Pencil Forstør

Ny vare

Hot Pencil: Tryllekunstneren viser en blyant med seks forskellige farver. En tilskuer vælger en farve, og blyanten forsegles inde i et lille metalrør. Røret åbnes, og blyanten dumpes ud. Det har på magisk vis ændret sig, så den matcher tilskuerens valgte farve! Tryllekunstneren tilbyder at gentage effekten, men med et nyt og overraskende reultat: Blyanten er krympet! (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

45,00 DKK inkl. moms

Hot Pencil: Tryllekunstneren viser en blyant med seks forskellige farver. En tilskuer vælger en farve, og blyanten forsegles inde i et lille metalrør. Røret åbnes, og blyanten dumpes ud. Det har på magisk vis ændret sig, så den matcher tilskuerens valgte farve! Tryllekunstneren tilbyder at gentage effekten, men med et nyt og overraskende reultat: Blyanten er krympet!

Let at lave. Der medfølger forklaring på engelsk. NB: vær opmærksom på, at metoden laves på engelsk.

Se en præsentation af tricket her

30 andre produkter i den samme kategori: