Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Super Psychic Chips

Super Psychic Chips Forstør

Ny vare

Super Spychic Chips: Tryllekunstneren viser fire sorte chips og fire røde plastikchips. Chipsene har hvide pletter på den ene side og forskellige farvede pletter på den anden. Han lægger dem alle på bordet med de forskellige farvede pletter opad. Derefter vender han alle de røde chips, så de nu er vendt med farvede pletter nedad. Han beder en tilskuer om at blande dem rundt.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

65,00 DKK inkl. moms

Super Spychic Chips: Tryllekunstneren viser fire sorte chips og fire røde plastikchips. Chipsene har hvide pletter på den ene side og forskellige farvede pletter på den anden. Han lægger dem alle på bordet med de forskellige farvede pletter opad. Derefter vender han alle de røde chips, så de nu er vendt med farvede pletter nedad. Han beder en tilskuer om at blande dem rundt og derefter forsøge at gætte farven i bunden på hver af de røde chips. Og til sidst beder tryllekunstneren ham om placere sine valg ovenpå de tilsvarende sorte chips. Når chipsens vendes, matcher alle valg perfekt!

Alle rekvisitter og forklaring på engelsk medfølger.

30 andre produkter i den samme kategori: