Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 5. maj kl. 14.00-17.00
Onsdag 12. maj kl. 14.00-17.00
Onsdag 19. maj kl. 14.00-17.00
Onsdag 26. maj kl. 14.00-17.00

Hvis du gerne vil hente varer en anden dag - skriv eller ring på 60838100.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
    

Mest solgte

Summit - Abstract Effects

Nyhed Summit - Abstract Effects Forstør

Ny vare

Summit - en ny kreativ effekt fra Abstract Effects, Patrick Kun & The Other Brothers. En hjælper tænker på et kort - og netop dette kort ligger i din Sharpie. Ikke noget, du har set før!

Endelig kom denne rutine: En hjælper tænker på et tilfældigt kort - og kortet ligger i din Sharpie! INGEN kort-switch, INGEN Sharpie-switch, men en PRAKTISK, men alligevel helt ... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

475,00 DKK inkl. moms

475

Summit - en ny kreativ effekt fra Abstract Effects, Patrick Kun & The Other Brothers. En hjælper tænker på et kort - og netop dette kort ligger i din Sharpie. Ikke noget, du har set før!

Indeholder også en rutine og metode til ONLINE forestillinger.

Endelig kom denne rutine: En hjælper tænker på et tilfældigt kort - og kortet ligger i din Sharpie! INGEN kort-switch, INGEN Sharpie-switch, men en PRAKTISK, men alligevel helt fantastisk metode!

Din tilskuer TÆNKER på et kort. Du giver hende en Sharpie, så hun kan skrive, hvilke kort hun tænker på ... men til hendes overraskelse fungerer Sharpien ikke.

Du tager Sharpien fra tilskueren og UDEN magiske bevægelser, og mens du holder Sharpien SYNLIG HELE TIDEN ... åbner du den for at VISE et kort, der er rullet sammen inde i Sharpien.

Tilskueren har stadig ikke sagt eller skrevet, hvad hendes valgte kort var.

Derefter bliver tilskueren bedt om at fortælle det valgte kort. Og UDEN switches eller magiske bevægelser af NOGEN art, vender du kortet om, og det er NETOP det kort, tilskuerne havde tænkt på - HVER GANG!

INGEN kort switch eller Sharpie switch!

Gimmick'en er designet, så den er nem at bruge. Det er en super praktisk metode - og du kan have gimmicken på dig, så du er parat til at overraske en tilskuer med et øjebliks varsel.

Du får Summit med alt, hvad du behøver, og kan udføre tricket, når du har øvet dig. Gimmicken kan også nemt resettes, så du altid er klar til at udføre nummeret igen! Fantastisk lige for begyndere til professionelle! Der medfølger udførlig forklaring på engelsk.

"Absolutely genius - a true piece of magic!"
Piff the Magic Dragon

"It's the trick of the year for me.!"
Ekaterina

30 andre produkter i den samme kategori: