Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Word In A Million - Nicholas Einhorn and JB Magic

Word In A Million - Nicholas Einhorn and JB Magic Forstør

Ny vare

Word In A Million af Nicholas Einhorn and JB Magic is the Any Word, Any Book BOOK TEST

Du giver på en afslappet måde en tilfældig bog til din tilskuer. Tilskueren vælger en tilfældig side (kan være hvor som helst i bogen). Du beder tilskuere kigge på et tilfældigt ord (kan være hvilket som helst ord) og huske det. Tilskueren lukker bogen. Mens du vender væk, skriver... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

195,00 DKK inkl. moms

Word In A Million af Nicholas Einhorn and JB Magic is the Any Word, Any Book BOOK TEST

Du giver på en afslappet måde en tilfældig bog til din tilskuer. Tilskueren vælger en tilfældig side (kan være hvor som helst i bogen). Du beder tilskuere kigge på et tilfældigt ord (kan være hvilket som helst ord) og huske det. Tilskueren lukker bogen. Mens du vender væk, skriver tilskueren ordet, som hun har tænkt på ned på et stykke papir eller en serviet. Du beder hende rulle papiret sammen som en kugle. Uden spørgsmål eller nogen form for hjælp siger du det ord højt, som tilskueren tænkte på. Papiret rulles ud, og herpå står netop det ord, du sagde højt.

Kan udføres med forskellige bøger hver gang, og ALTID med et andet ord.

Komplet med DVD med instruktion og rutine og gimmick, der passer til enhver bog med hardback og komplet håndtering til en god pris! 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: