Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
   

 

Mest solgte

Venture - Vortex Magic and Danny Wieser

Venture - Vortex Magic and Danny Wieser Forstør

Ny vare

Venture fra Vortex Magic and Danny Wieser:  Du finder et kort fra umulig placering - det har aldrig været nemmere - eller mere måske rettere - mere umuligt!! Danny Weiser har taget sit bedst sælgende trick, Manifest, og ændret det, så det fungerer med spillekort. Dette er et trick, der fungerer lige så godt live som i virtuelle shows!.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

360,00 DKK inkl. moms

Venture fra Vortex Magic and Danny Wieser:  Du finder et kort fra umulig placering - det har aldrig været nemmere - eller mere måske rettere - mere umuligt!! Danny Weiser har taget sit bedst sælgende trick, Manifest, og ændret det, så det fungerer med spillekort. Dette er et trick, der fungerer lige så godt live som i virtuelle shows!

Live optræden: På din taske sidder der et kuffertmærke. Du beder en tilskuer om at vælge et kort og skrive sit navn på kortet. Du lægger kortet ind i bunken. Derefter åbner du kuffertmærket, og indeni ligger det underskrevne kort. Der er INGEN palmering, da gimmicken laver alt arbejdet for dig. Du tager kortet ud INDE fra kuffertmærket og tager det ud og giver det til tilskueren.

Virtuelt show: Dette er også en virkelig god effekt til virtuelle shows. Du kan helt tiden vise kuffertmærket synligt, f.eks. på en taske. Når som helst beder du en person om at nævne et kort  - og du tager bagagemærket og åbner det - og det nævnte kort er INDE i kuffertmærket!

Ideel til at walk-around, stand-up, messer og virtuelle shows. Kuffertmærket kan placeres hvor som helst, og når som helst kan du finde et underskrevet kort indeni. Den perfekte afslutning til en Ambitious Card rutine eller som en enkeltstående effekt.

Variationer: Du lærer variationer til, hvordan du udfører denne effekt med og uden gimmick. Du kan også vise et spillekort inde i kuffertmærket inden forestillingen, og dette kort vil ende med at være det signerede kort.

Du får: Venture kuffertmærke og gimmick + udførlig engelsk online vejledning. Tricket er nemt at lave.

Bemærk: Kuffertmærket passet til alle kort i pokerstørrelse. Det originale Manifest-trick kan ikke bruges til denne effekt, da denne version er blevet genudviklet, så du kan trække et kort ud fra kuffertmærket.

30 andre produkter i den samme kategori: