Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Grandfather's Top - Adam Wilber

Grandfather's Top - Adam Wilber og Vulpine Creations Forstør

Ny vare

Grandfather's Top af Adam Wilber og Vulpine Creations er en svæveeffekt for både professionelle og hobby-tryllere. En stærk effekt med en god historie og en særdeles overraskende slutning, der binder rutinen sammen.

Svæveeffekter en nogle af ​​de mest stærke effekter, man kan vise et publikum. Faktisk er de så stærke, at de fleste professionelle tryllekunstnere bruger.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

350,00 DKK inkl. moms

Grandfather's Top af Adam Wilber og Vulpine Creations er en svæveeffekt for både professionelle og hobby-tryllere. En stærk effekt med en god historie og en særdeles overraskende slutning, der binder rutinen sammen.

Svæveeffekter en nogle af ​​de mest stærke effekter, man kan vise et publikum. Faktisk er de så stærke, at de fleste professionelle tryllekunstnere bruger dem som deres afslutningseffekt.

Med Grandfather's Top vil du røre hjerterne hos dit publikum, mens du samtidig viser dem noget, de aldrig har set før. Det største problem med svæveeffekter, der laves close up, er at der mangler en virkelig god afslutning. Når en ting: en mønt, en pengeseddel, et kort... har svævet lidt, er der ikke så meget tilbage - bortset fra at give den givne ting til undersøgelse og derefter slutte rutinen. Vi har altid følt, at der kunne (og burde) være noget mere ... Noget, der tilføjer et stort udråbstegn til slutningen af ​​rutinen, så det ikke falder sammen til sidst.

Grandfather's Top begynder med, at du viser en kapsel med et hul og en lille stump træ i en lille papæske. Du samler disse ting til en snurretop, og efterhånden som historien skrider frem, viser du dine tilskuere, at denne snurretop har sit eget liv. Den svæver fra hånd til hånd, derefter hele vejen rundt om din krop. I slutningen af ​rutinen forsvinder toppen ud i den blå luft. Men til slut finder du den i æsken, hvor den lå i begyndelsen. Dette er den perfekte afslutning, vi har ledt efter!

Der medfølger: Speciallavet snurretop med gimmick og en switch box med alt, hvad du behøver for at få snurretoppen til at svæve rundt og forsvinde. Desuden får du link til en times detaljerede videoinstruktioner fra opfinderen Adam Wilber.

Niveau: Du får undervisning ned i mindste detalje, så du kan efter noget øvelse få Grandfather's Top til at svæve som en professionel uanset dit færdighedsniveau.

En note fra Adam / Vulpoine Creations: "For at lave den forsvinding, som bliver vist i traileren, har du brug for at bruge en genstand, som du sandsynligvis allerede har. Vi underviser i en alternativ forsvinding, der kan gøres uden andre ting, men vi ønsker at sikre, at det er klart, at denne forsvinding vil kræve en ekstra gimmick, der ikke medfølger.

30 andre produkter i den samme kategori: