Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Coffee Cup Chop Cup (Cups only) - Leo Smetsers

Coffee Cup Chop Cup (Cups only) - Leo Smetsers Forstør

Ny vare

Coffee Cup Chop Cup (Cups only) af Leo Smetsers: Tryllekunstnere fra hele verden fascinerer deres publikum med deres rutiner - ved kun at bruge en kop og en bold. Chop Cups findes i alle mulige størrelser og materialer, men de almindeligvis ligner de tryllerekvisitter. Men pga. kreativiteten hos en af ​​Hollands mest.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

185,00 DKK inkl. moms

Coffee Cup Chop Cup (Cups only) af Leo Smetsers: Tryllekunstnere fra hele verden fascinerer deres publikum med deres rutiner - ved kun at bruge en kop og en bold. Chop Cups findes i alle mulige størrelser og materialer, men de almindeligvis ligner de tryllerekvisitter. Men pga. kreativiteten hos en af ​​Hollands mest produktive tryllekunstnere, Leo Smetsers, er der nu kommet denne kop - så uskyldigt udseende, at dit publikum vil tro, at du har taget med fra en kaffeshop på vej til showet!

I din pakke modtager du tre helt uskyldigt og normalt udseende papbægre (den type, der typisk bruges til kaffe), men de er ikke så uskyldige, som man skulle tro. Endnu vigtigere, de er ikke så uskyldige, som dine tilskuere tror!

Med disse specielle Coffee Cup Chop Cup (Cups only) kan du udføre alle klassiske Chop Cup-rutiner med dine egne kugler og få dem til at se mere magiske ud end nogensinde.

Trylleri med uskyldigt udseende hverdagsgenstande er den stærkeste magi, man kan lave. Og her har du muligheden til at udføre en af ​​de mest klassiske effekter i trylleriet med de mest uskyldige rekvisitter, du kan ønske dig!

Du får Coffee Cup Chop Cup (Cups only) i en dejlig æske, der beskytter dem under transport. 

BEMÆRK: Du modtager KUN 3 kaffekopper af pap. Men du kan bruge dine egne bolde fra andre Chop Cups.

30 andre produkter i den samme kategori: