Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

I juli har vi ikke faste åbningstider - ring gerne.
Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.
Fra 3/7 til 19/7 er der længere ekspeditionstid end normalt - op til omkring en uge. Hvis du har brug for noget med kort varsel, så skriv eller ring, så forsøger vi at finde en løsning.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Den ottende sans

Den ottende sans Forstør

Ny vare

Den ottende sans er et trick, der får publikum til at spekulere på, om du er tryllekunstner eller har overnaturlige evner. Fem forskelligt farvede kort lægges ved siden af hinanden på bordet. Mens tryllekunstneren ser væk, vender tilskueren et af kortene og samler alle kortene sammen....

Flere detaljer

På lager

45,00 DKK inkl. moms

Den ottende sans er et trick, der får publikum til at spekulere på, om du er tryllekunstner eller har overnaturlige evner. Fem forskelligt farvede kort lægges ved siden af hinanden på bordet. Mens tryllekunstneren ser væk, vender tilskueren et af kortene og samler alle kortene sammen og evt. blander dem. Men uden problemer og endda med kortene på ryggen findes det vendte kort. Og der er intet at se på de 5 farvede kort. Kunststykket kan gentages i en vanskeligere version - når et kort er vendt, puttes alle kort ned i hver sin konvolut. Men selv nu vil tryllekunstneren være i stand til at finde det kort, som er blevet vendt. Tryl, magi eller overnaturlige evner? Under alle omstændigheder - utrolig nemt at udføre.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1  

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også