Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Surprise Change - Gustavo Raley

Surprise Change - Gustavo Raley Forstør

Ny vare

Surprise Change af Gustavo Raley. Du viser en pengeseddel, folder den på langs - og på et øjeblik er den forsvundet. Og du står i stedet med et Kinderæg i hånden.

Effekten er super hurtig og visuel! Du kan udføre den live eller på de sociale medier. Denne nye og innovative effekt er ikke kun designet til at snyde tilskuere.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

315,00 DKK inkl. moms

Surprise Change af Gustavo Raley. Du viser en pengeseddel, folder den på langs - og på et øjeblik er den forsvundet. Og du står i stedet med et Kinderæg i hånden.

Effekten er super hurtig og visuel! Du kan udføre den live eller på de sociale medier. Denne nye og innovative effekt er ikke kun designet til at snyde tilskuere, men også kameraer. Det har den samme effekt, selv når det køres i slowmotion eller billede for billede.

Let at lave, og du får gimmicken, der skal til for at lave denne overraskende rutine. Desuden skal der bruges et Kinderæg, som du kan vælge at give som gave til din hjælper.

Ingen black art, ingen tråde, ingen kameratricks.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: