Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Torsdag 14. juli kl. 14.00.-17.00
Onsdag 27. juli kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!
    

I uger 27, 28 og 29 har vi lidt længere ekspeditionstid end normalt. Skal du bruge noget hurtigt, så kan du kan ringe el. sende sms på 60838100, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde vi en løsning. 
   

Mest solgte

Sneaky Snake Wand

Sneaky Snake Wand Forstør

Ny vare

Sneaky Snake Wand er et fantastisk sjovt gag, der vil underholde både børn og voksne blandt publikum. Tryllekunstneren introducerer jumbotryllestaven og forklarer, at når du bruger den, skal du være meget forsigtig. "Engang da jeg viftede med tryllestaven, dukkede en slange op, og jeg kan ikke lide.... (se mere nedenfor)

Se den kendte børnetryller David Ginn præsentere denne tryllestav - klik her

Flere detaljer

På lager

275,00 DKK inkl. moms

Sneaky Snake Wand er et fantastisk sjovt gag, der vil underholde både børn og voksne blandt publikum. Tryllekunstneren introducerer jumbotryllestaven og forklarer, at når du bruger den, skal du være meget forsigtig. "Engang da jeg viftede med tryllestaven, dukkede en slange op, og jeg kan ikke lide slanger!" Pludselig glider en slange langsomt ud af enden af tryllestaven. Børnene skriger og peger, men før tryllekunstneren når at kigge, glider den hurtigt tilbage i tryllestaven. Tryllekunstneren begynder at tale igen, og slangen dukker langsomt op. Ungerne begynder at skrige igen, men slangen smutter ind igen. Dette gentages flere gange, og spændingen stiger, indtil tryllekunstneren til sidst bliver forskrækket over slangen!

30 andre produkter i den samme kategori: