Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

How Magicians Think - Joshua Jay

How Magicians Think - Joshua Jay Forstør

Ny vare

How Magicians Think: Misdirection, Deception, and Why Magic Matters by Joshua Jay

Døren til trylleriets verden er lukket, men den er ikke låst.

Og nu åbner Joshua Jay, en af ​​verdens dygtigste tryllekunstnere, ikke kun den dør, men han bringer os indenfor for at afsløre kunsten, besættelsen, den esoteriske historie og traditionerne om et emne, der er indhyllet i mystik.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

250,00 DKK inkl. moms

How Magicians Think: Misdirection, Deception, and Why Magic Matters by Joshua Jay

Døren til trylleriets verden er lukket, men den er ikke låst.

Og nu åbner Joshua Jay, en af ​​verdens dygtigste tryllekunstnere, ikke kun den dør, men han bringer os indenfor for at afsløre kunsten, besættelsen, den esoteriske historie og traditionerne om et emne, der er indhyllet i mystik.

Og han går et skridt videre: Joshua Jay bringer os helt ind i en tryllekunstners sind - hvordan han/hun udvikler sine færdigheder, fremtryller illusioner og efterlader tilskuerne måbende gang på gang. Undervejs afslører Jay en anden slags hemmelighed, som alle læsere vil finde meningsfuld, selvom de aldrig selv har lyst at udføre fingerfærdighed: Hvad skal der til for at følge sit hjerte og opnå ekspertise?

I 52 korte essays, hvor man næsten ikke kan holde en pause, beskriver Jay, hvordan han gør, hvad enten han lave illusioner, psykologien bag dem eller måden, teknologien påvirker magiens verden. Han overvejer æstetikken i et show, diskuterer nutidige mestre, herunder David Copperfield, Penn & Teller og David Blaine, og beskriver, hvordan tryllekunstnere finpudser deres håndværk. Og besvarer spørgsmål som: Kan et magisk trick være for godt? Hvordan saver du en person over? Er der ægte magi i universet? Svarene, som så meget i magi og livet, afhænger af dig.

Bogen er på engelsk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: