Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
   

 

Mest solgte

Celebrikey Batman - Matthew Wright

Celebrikey Batman - Matthew Wright Forstør

Ny vare

Celebrikey af Jamie Williams og Matthew Wright er en fantastisk ny idé til dit repertoire. Det er nemt at udføre, kan tages med dig overalt, det er altid klar til at bruge, det resettes på et øjeblik... men vigtigst af alt... det er en knock-out-effekt.

Nogle siger, at den bedste magi sker i tilskuernes sind, nogle siger, at den bedste magi sker i tilskuernes hænder... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

280,00 DKK inkl. moms

Celebrikey af Jamie Williams og Matthew Wright er en fantastisk ny idé til dit repertoire. Det er nemt at udføre, kan tages med dig overalt, det er altid klar til at bruge, det resettes på et øjeblik... men vigtigst af alt... det er en knock-out-effekt.

Nogle siger, at den bedste magi sker i tilskuernes sind, nogle siger, at den bedste magi sker i tilskuernes hænder... Celebrikey sker begge steder!

Man tager en almindelig nøgle fra lommen eller nøgleringen og lader en tilskuer holde den og studere den. Tilskueren ser og føler, at det er en almindelig nøgle, før han/hun langsomt lukker hånden rundt om den... og holder den fuldt ud synlig hele tiden. Tryllekunstneren rører ikke nøglen igen, før effekten er færdig.

Tilskueren vælger nu en tilfældig berømthed eller superhelt. De kunne bare tænke på et eller vælge et fra en stak visitkort, en liste over berømte adresser eller endda nogle Top Trump-kort.

Når valget er foretaget, kan tilskueren åbne sin hånd for at afsløre nøglen. Den har helt tydeligt ændret sig fra en almindelig nøgle til en 3D-skulptur af den superhelt, tilskueren valgte.

Nøglen kan nu udleveres til undersøgelse!

Celebrikey er en moderne klassiker. Du får den med den specialdesignede gimmick og 45 minutters download med detaljerede instruktioner på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: