Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Oppustelig tryllestav

Oppustelig tryllestav Forstør

Ny vare

Oppustelig tryllestav: En tryllestav hører med til trylleri. Og disse super sjove, oppustelige tryllestave er perfekte til børneshows, familieshows og comedy rutiner!

Der er mange muligheder. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan bruge disse store tryllestave til: Har du brugt Break-away staven, ja så har du heldigvis en stor tryllestav, som nok skal fungere.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

50,00 DKK inkl. moms

Oppustelig tryllestav: En tryllestav hører med til trylleri. Og disse super sjove, oppustelige tryllestave er perfekte til børneshows, familieshows og comedy rutiner!

Der er mange muligheder. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan bruge disse store tryllestave til: Har du brugt Break-away staven, ja så har du heldigvis en stor tryllestav, som nok skal fungere.

En kæmpetryllestav gør sig også godt, når du skal tage et foto af dig selv til din hjemmeside, på Facebook eller Instagram.

Tryllestavene pustes op - og luften kan løbe ud, så den kan bruges igen og igen.

Sammen med tryllestaven får du beskyttende bæretaske for at sikre, at din tryllestav altid ser godt ud. Kun begrænset af din fantasi, er du i stand til at skabe sjove og supervisuelle komedierutiner.

Dette er det ultimative i små pakker og spiller STORT!

Køb en eller køb dem alle!

Fås i fem forskellige størrelser:
1 fod = 30 cm
2 fod = 60 cm
4 fod = 120 cm
6 fod = 180 cm
8 fod = 240 cm

Se desuden 20 oppustelige tryllestave her
Disse engangstryllestave kan gives til en hjælper, når han/hun skal hjælpe dig med at trylle. Og desuden kan du give ham/hende tryllestaven med som tak for hjælpen! 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: