Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Twister Flavor (Trident) - Snake

Twister Flavor (Trident) - Snake Forstør

Ny vare

Twister Flavor: Så magisk, at det ligner et kameratrick – men det er ægte!

Med Twister Flavour skaber du en sjov og spændende forvandling lige for dine tilskuere.  Du overrasker dem, når de ser en pakke tyggegummi - og magi - og det er blevet forvandlet til et andet mærke og smag. Det er et imponerende visuelt øjeblik, der sker, så man ikke når at blinke - metoden.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

350,00 DKK inkl. moms

Twister FlavorSå magisk, at det ligner et kameratrick – men det er ægte!

Med Twister Flavour skaber du en sjov og spændende forvandling lige for dine tilskuere.  Du overrasker dem, når de ser en pakke tyggegummi - og magi - og det er blevet forvandlet til et andet mærke og smag. Det er et imponerende visuelt øjeblik, der sker, så man ikke når at blinke - metoden er meget nem.

Gimmicken er af fremragende kvalitet. Vi forklarer også, hvordan du reparerer den, hvis den bliver beskadiget. Du får hele 3 utrolige effekter, der vil overraske dit publikum.

Indeholder gimmick klar til brug plus forklarende video på engelsk. Alt dette i en elegant æske, hvor du kan opbevare din Twister Flavor, så den ligger godt beskyttet.

Twister Flavor kan bruges af alle, både amatør og professionel. Den magiske vinkel er 270 grader.

"I remember seeing Snake performed his TnR routine back in 2016 and it totally blew me away. The visual and the practical use is exactly what I'm looking for." 

-Patrick Kun , Reviewer

30 andre produkter i den samme kategori: