Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Harry Potter Deck - theory11

Harry Potter Deck - theory11 Forstør

Ny vare

Harry Potter Deck fra theory11: 
Dine favoritkarakterer bliver bragt til live: Premium spillekort fra theory11 med dine yndlingsfigurer i fire fortryllende farveudgaver, der repræsenterer de fire huse i Hogwarts: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw og Hufflepuff! Genoplev de mest mindeværdige øjeblikke i den ikoniske serie, hver gang du tager kortene frem.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

95,00 DKK inkl. moms

Harry Potter Deck fra theory11: 
Dine favoritkarakterer bliver bragt til live: Premium spillekort fra theory11 med dine yndlingsfigurer i fire fortryllende farveudgaver, der repræsenterer de fire huse i Hogwarts: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw og Hufflepuff! Genoplev de mest mindeværdige øjeblikke i den ikoniske serie, hver gang du tager kortene frem.

Du holder Harry Potters verden i hænderne:
Dine yndlingsfigurer er blevet vakt til live! Harry holder stolt Den Gyldne Snitch og hans Nimbus 2000. Voldemort svinger sin tryllestav lavet af taks. Snape underviser i Potions-klassen med sin lærebog om Advanced Potion Making. Luna Lovegood har sine karakteristiske Spectrespecs sammen med mange flere karakterer!

Fantastisk kvalitet
theory11 producerer verdens fineste spillekort. Kortene er lavet i USA - trykt på FSC-certificeret papir, der stammer fra bæredygtige skove, grøntsagsbaseret blæk og stivelsesbaserede laminater.

Æskens design
Æsken er også magisk. Overdådig, udsmykket guldfolie. Præcis, ultra-detaljeret prægning. En æske, der er luksuriøs at røre ved og se på.

Harry Potter-spillekort har helt tilpassede illustrationer i designet, med esser, jokere, boksdesign og hofkort, der er inspireret direkte af favoritkarakterer og begivenheder i troldmandsverdenen.

Harry Potter-spillekort er den perfekte hyldest til troldmandsverdenen. Fra Sorcerer's Stone til Dødsregalierne, følg og oplev historien og dens ikoniske øjeblikke, hver gang de holdes i dine hænder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: