Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

I juli har vi ikke faste åbningstider - ring gerne.
Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.
Fra 3/7 til 19/7 er der længere ekspeditionstid end normalt - op til omkring en uge. Hvis du har brug for noget med kort varsel, så skriv eller ring, så forsøger vi at finde en løsning.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Jumbo Split

Jumbo Split Forstør

Ny vare

Jumbo Split er et close up trick med kæmpekort, der p.g.a. kortenes størrelse også kan bruges i et sceneshown. Du har 10 halve kæmpekort som blandes af en frivillig fra publikum.To tilskueren vælger hver et kort. Og nu kommer det umulige....

Flere detaljer

På lager

75,00 DKK inkl. moms

Jumbo Split er et close up trick med kæmpekort, der p.g.a. kortenes størrelse også kan bruges i et sceneshown. Du har 10 halve kæmpekort som blandes af en frivillig fra publikum.To tilskueren vælger hver et kort. Og nu kommer det umulige - helt umulige. De to eneste halvdele, der passer sammen, er netop de to halvdele som tilskuerne har valgt. Tilskuerne har ikke bare valgt samme halve kort - det valgte kort passer med din forudsigelse. Det kan ikke være mere umuligt.
Tricket er klar igen med det samme og derfor velegnet til table hopping. Denne lille mesterrutine bygger på en genial hemmelighed og er meget nem at udføre. Du skal bare holde på hemmeligheden og koncentre dig om en god præsentation.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1

30 andre produkter i den samme kategori: