Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Floating Table - Economy - Silver

Floating Table - Economy - Silver Forstør

Ny vare

Floating Table - Economy - Silver: Tryllekunstneren kigger på bordet på scenen. Han tager fat i hjørnerne af tørklædet, der ligger ovenpå bordet. Efter et øjebliks koncentration løfter han langsomt tørklædet, og hele bordet begynder at svæve. Han beder en tilskuer om at komme på scenen for at holde i de to andre hjørner af.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

850,00 DKK inkl. moms

Floating Table - Economy - Silver: Tryllekunstneren kigger på bordet på scenen. Han tager fat i hjørnerne af tørklædet, der ligger ovenpå bordet. Efter et øjebliks koncentration løfter han langsomt tørklædet, og hele bordet begynder at svæve. Han beder en tilskuer om at komme på scenen for at holde i de to andre hjørner af tørklædet og for at se, bordet stopper med at svæve. Publikum vil blive forbløffet over denne illusion!

Den kan skilles helt ad.
Der medfølger en stilfuld taske, der måler 36 cm (l) x 11 (h) x 38 (b).
Bordet er 75 cm højt og bordpladen måler ca. 25 x 30,4 cm. Silketørklædet måler 65 x 65 cm.

BEMÆRK - I videoen er effekten vist med et tilsvarende Floating Table i træ, men billedet viser dette bord i Silverudgaven.

30 andre produkter i den samme kategori: