Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

spRING - Joonas Mengel

spRING - Joonas Mengel Forstør

Ny vare

spRing - Joonas Mengel er egentlig en gammel klassiker. Men måske også et glemt pusleri, der nu er blevet omarbejdet i en større udgave - og med ny håndtering. Forestil dig at være i stand til - uden besvær - at smelte en solid ring ind i spolerne i en tæt viklet fjeder. Og at du kan gøre både visuelt og med en enkel og glidende bevægelse.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

275,00 DKK inkl. moms

spRing - Joonas Mengel er egentlig en gammel klassiker. Men måske også et glemt pusleri, der nu er blevet omarbejdet i en større udgave - og med ny håndtering. Forestil dig at være i stand til - uden besvær - at smelte en solid ring ind i spolerne i en tæt viklet fjeder. Og at du kan gøre både visuelt og med en enkel og glidende bevægelse.

Faktisk er der intet at droppe eller gemme væk, og du kan dele spRING ud til undersøgelse umiddelbart før, efter og endda under din optræden, hvis du ønsker det.

spRING er utrolig let at udføre - det vil tage dig minutter at forstå hemmeligheden og kun timer at mestre. Det er også velegnet til enhver form for forestilling og spillested.

Du får:

- 2 rekvisitter af høj kvalitet
- Link til 45 minutters instruktion på engelsk. Dette inkluderer en rutine i flere trin og mange alternative håndteringer, så du kan lave den præstation, der passer netop til dig.
- Fred i sindet ved at vide, at du aldrig behøver at skjule huller eller ekstra ringe
spRING er ikke lavet til hverdagsbrug, men det er noget, du gerne vil have med dig hver dag!

Dette er en gåde - et pusleri - som dine tilskuere vil undre sig over i lang tid.

"Once I learned the secret, I could not put this trick down… for anyone that likes the idea of spRING, I believe that you will love it... you may get bit by the bug once it is in your hands." -Straight Talk Magic Reviews , Reviewer

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: