Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Torsdag 14. juli kl. 14.00.-17.00
Onsdag 27. juli kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!
    

I uger 27, 28 og 29 har vi lidt længere ekspeditionstid end normalt. Skal du bruge noget hurtigt, så kan du kan ringe el. sende sms på 60838100, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde vi en løsning. 
   

Mest solgte

Shrapnel - Kim Andersen

Nyhed Shrapnel - Kim Andersen Forstør

Ny vare

Shrapnel - Kim Andersen: Du beder publikum om at undersøge en helt almindelig sikkerhedsnål. Derefter låner du en fingerring.

Så ... lige foran øjnene på dine tilskuere, smelter de to genstande - på helt umulig vis - igennem hinanden. Tag et kig på videoen - det ser helt vildt ud. Og du kan gøre det igen og igen..... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

295,00 DKK inkl. moms

Shrapnel - Kim Andersen: Du beder publikum om at undersøge en helt almindelig sikkerhedsnål. Derefter låner du en fingerring.

Så ... lige foran øjnene på dine tilskuere, smelter de to genstande - på helt umulig vis - igennem hinanden. Tag et kig på videoen - det ser helt vildt ud. Og du kan gøre det igen og igen.

På din kommando - og få centimeter fra deres øjne, smelter de sammen på helt uforklarlig måder. Og så hurtigt som vinden skifter, så kan de ikke længere trænge gennem hinanden. Du  afleverer med det samme begge dele til publikum, som kan undersøge dem. Bare vent - de bliver målløse!

Dette er magi! Det... er Shrapnel.

Den kreative bagmand bag Shrapnel er den professionelle danske tryllekunstner, Kim Andersen. Kim har støvet den klassiske linking pins (sikkerhedsnåle) rutine af og fuldstændig ændret det til et mesterværk. Perfekt til walk-around og andre close-up situationer.

Du får Shrapnel med alt, hvad du behøver, så du kan begynde at øve, så snart du har æsken i hænderne. Inklusiv en specialfremstillet dåse, fingerring, ekstra tilbehør og ikke én, men TO præcisionsfremstillede gimmicks.

Desuden får du link til detaljeret instruktionsvideo plus uklippede liveoptrædener med Kim Andersen på gaderne i Dublin, Irland.

Så køb dit eksemplar af Shrapnel i dag og gør dig klar til at vise dette lille mirakel til andre.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: