Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Torsdag 14. juli kl. 14.00.-17.00
Onsdag 27. juli kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!
    

I uger 27, 28 og 29 har vi lidt længere ekspeditionstid end normalt. Skal du bruge noget hurtigt, så kan du kan ringe el. sende sms på 60838100, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde vi en løsning. 
   

Mest solgte

Free Drinks - Peter Kamp

Nyhed Free Drinks - Peter Kamp Forstør

Ny vare

Free Drinks - Peter Kamp: Peter Kamp havde verdensomspændende succes med Infinity Wine. Hvis du kunne lide Infinity Wine, så vil du elske hans nye kreation: FREE DRINKS! Forestil dig at have evnen til på kommando at omdanne vand til citronvand, appelsinvand, cola og flere andre drikke. Det er næsten ikke til at tro det. Man må se det selv!... (se meget mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

650,00 DKK inkl. moms

Free Drinks - Peter Kamp: Peter Kamp havde verdensomspændende succes med Infinity Wine. På få måneder er han blevet en opfinder af trick, som man gerne vil se mere fra! Hans fortolkning af vand forvandlet til vin har bogstaveligt talt vundet internationale tryllekunstnere og publikum fra alle samfundslag.

Hvis du kunne lide Infinity Wine, så vil du elske hans nye kreation: FREE DRINKS!

Forestil dig at have evnen til på kommando at omdanne vand til citronvand, appelsinvand, cola og flere andre drikke. Det er næsten ikke til at tro det. Man må se det selv!

Du hælder vand i et glas, som du så drikker gennem et sugerør. Tilskuerne kan så vælge en drink, som du så laver vandet om til! Du kan endda forvandle vandet fra den samme kan til 3 forskellige farver!

Denne effekt er perfekt på scenen eller til salon shows. Du kan bruge den både overfor børn eller og voksne. FREE DRINKS vil også være et hit på sociale netværk! Effekten kan også bruges som et mentalt trick, hvor du forvandler vand til den drik, som en tilskuer har tænkt på.

Resetting er hurtig, effekten er nem at bruge takket være de medfølgende gimmicks. Effekten er ultra visuel og er let at lave. Man kan hælde vand i glasset mellem hver forvandling.

Du får alt med, som skal bruges til denne utrolige effekt. Det medfølgende glas laver det meste af arbejdet for dig. Du kan hurtigt komme i gang med at øve dig - og snart tage den på dit program. Desuden medfølger der refill, så du har nok til mange forestillinger. Og så får du link til en udførlig instruktionsvideo på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: