Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Torsdag 14. juli kl. 14.00.-17.00
Onsdag 27. juli kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!
    

I uger 27, 28 og 29 har vi lidt længere ekspeditionstid end normalt. Skal du bruge noget hurtigt, så kan du kan ringe el. sende sms på 60838100, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde vi en løsning. 
   

Mest solgte

Super Magnetic Card Box

Nyhed Super Magnetic Card Box Forstør

Ny vare

Super Magnetic Card Box: En tilskuer vælger et kort fra en bunke. Hun giver kortet tilbage og det lægges ind i bunken et tilfældigt sted. Tryllekunstneren laver derefter en vifte af kortene med forsiden nedad og trækker et kort ud fra midten af viften. Uden at se på kortets forside placerer tryllekunstneren kortet med billedsiden nedad i en æske og lukker den. Men under.... (se mere nedenfor) 

Flere detaljer

På lager

175,00 DKK inkl. moms

Super Magnetic Card Box: En tilskuer vælger et kort fra en bunke. Hun giver kortet tilbage og det lægges ind i bunken et tilfældigt sted. Tryllekunstneren laver derefter en vifte af kortene med forsiden nedad og trækker et kort ud fra midten af viften. Uden at se på kortets forside placerer tryllekunstneren kortet med billedsiden nedad i en æske og lukker den. Men under denne handling får tilskuerne lov at kigge på kortets forside og ser, at det ikke er det valgte kort. Men efter en magisk bevægelse åbnes æsken, og det valgte kort er inde i æsken!

Æsken er rigtig flot, lavet i træ. Den er designet, så den passer til spillekort i pokerstørrelse, men også kort i bridgestørrelse vil fungere.
Æsken kan selvfølgelig også bruges til andre effekter som at forvandle pengesedler eller gøre et iturevet spillekort helt igen mv.

Der medfølger forklaring på engelsk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: