Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Bicycle - Supreme Line - Svengali Deck

Bicycle - Supreme Line - Svengali Deck Forstør

Ny vare

Bicycle - Supreme Line - Svengali Deck er et Svengali-kortspil til de professionelle! Faktisk vil kortene fra Bicycle Supreme Line se mere naturlige ud sammenlignet med de traditionelle Svengali spil. Supreme Line-kortene er lidt tyndere end de traditionelle Bicycle kort, og derfor er det muligt at tilføje yderligere 4 kort til spillet.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

Bicycle - Supreme Line - Svengali Deck er et Svengali-kortspil til de professionelle! Faktisk vil kortene fra Bicycle Supreme Line se mere naturlige ud sammenlignet med de traditionelle Svengali spil. Supreme Line-kortene er lidt tyndere end de traditionelle Bicycle kort, og derfor er det muligt at tilføje yderligere 4 kort til spillet.

Svengali Deck er "skåret" direkte af U.S. PLAYING CARD COMPANY, som er producenten Bicycle kortene, og derfor er hjørnerne afrundet helt perfekt.

Her er en af de mange mulige rutiner med dette fantastiske spil: tryllekunstneren viser et sæt kort, han beder en tilskuer om at vælge et kort og lægge det tilbage i bunken. Efter at have blandet kortene, finder han kortet uanset, hvor tilskueren har lagt det ind i spillet. Du kan lave masser af andre rutiner med dette fantastiske kortspil!

Der medfølger forklaring på engelsk til 10 tricks.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: