Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Torsdag 14. juli kl. 14.00.-17.00
Onsdag 27. juli kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!
    

I uger 27, 28 og 29 har vi lidt længere ekspeditionstid end normalt. Skal du bruge noget hurtigt, så kan du kan ringe el. sende sms på 60838100, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde vi en løsning. 
   

Mest solgte

Eye Candy - Eric Ross

Nyhed Eye Candy - Eric Ross Forstør

Ny vare

Eye Candy - Eric Ross: er måske ikke et egentligt tryllenummer - men en lidt skræmmende - og særdeles overraskende effekt.

Tryllekunstneren placerer en Tic Tac i munden. Langsomt, men sikkert bliver det skubbet gennem huden i ansigtet, og dukker op under tryllekunstnerens øje... (se mere nedenfor)

SÆLGES KUN TIL PERSONER OVER 18 ÅR! 

Flere detaljer

På lager

350,00 DKK inkl. moms

Eye Candy - Eric Ross: For 3 år siden vakte Eric Ross stor opmærksomhed med effekten Hook. Nu er det med Eye Candy.

Eye Candy er måske ikke et egentligt tryllenummer - men en lidt skræmmende - og særdeles overraskende effekt.

Tryllekunstneren placerer en Tic Tac i munden. Langsomt, men sikkert bliver det skubbet gennem huden i ansigtet, og dukker op under tryllekunstnerens øje! Tilskueren kan endda hjælpe med at skubbe til den hvide Tic Tac og mærke, at pastillen bevæger sig under huden. Hvis publikum ikke allerede er skræmt, kan du spise Tic Tac'en som en ekstra effekt.

ADVARSEL:
SÆLGES KUN TIL PERSONER OVER 18 ÅR!
Køb og udførelse af Eye Candy sker på dit eget ansvar. Tjek instruktionen grundigt, så du helt nøjagtigt ved, hvordan du udfører denne effekt. Hverken producenterne Hanson Chien eller Eric Ross - eller Pjerrot Magic kan holdes ansvarlig for skader eller sygdomme, som eventuelt måtte opstå i forbindelse med brugen af Eye Candy.

Ligesom Hook, har Eye Candy alle de fantastiske elementer, der gør det til en slags thriller: En moderne rekvisit, med en metode, der gør den nem at bruge til f.eks. walkaround. Hele effekten kan udføres med publikum på alle sider.

Eye Candy leveres med en lille æske, designet til at holde din gimmick i sikker, steril tilstand og som også hjælpe dig med forberedelsen. Den er praktisk og fylder ikke ret meget i lommen.

Den vigtigste del af Eye Candy er, at den er skal være 100% SIKKER. Derfor er gimmicken lavet af materialer af medicinsk kvalitet, det samme materiale, som kirurger bruger i operationsværktøjer. Gimmicken vil ikke smelte, irritere huden, revne eller forårsage skade på kroppen. For at sikre, at gimmicken er produceret af den højeste kvalitet, har Eric indgået et samarbejde med Hanson Chien, en af ​​de mest velrenommerede rekvisitproducenter inden for trylleriet.

En del af sikkerheden kommer også fra kvalitetsoplæring. Du får link til mere end 40 minutters ekspertundervisning fra Sean Chou, Poker Chen og Eric Ross. De leder dig gennem både sikkerheden og tip til præstationen, med flere liveoptrædener og studiegennemgange for at vise dig alle de forskellige variationer. De hentede endda folk ind, som aldrig har kendt denne effekt før, og filmede deres læreproces i realtid, fra start til slut. (Spoiler Alert: det lykkedes alle!)

Se hvad de professionelle siger:

"This is a classic made iconic with a new made gimmick. It's completely harmless to the performer, yet looks dangerous for the audience."
Patrick Kun

"Eye Candy is the end all to eye productions! It's a killer effect that went right into my act!"
Morgan Strebler

"The best bizarre trick of the year! The method seems crazy, but it's perfectly safe."
Hanson Chien

"The most magical tear you will ever drop."
Yif

Ofte stillede spørgsmål

Hvor sikker er Eye Candy egentlig?
Der er en grund til, at vi har designet denne effekt baseret på "Tic Tacs", et let objekt med en poleret og glat overflade. Dette er et meget, meget mere sikkert objekt end andre valg, der tidligere er blevet brugt i magiske plot, der involverer øjet. Så længe du ved, hvad du laver, vil du hele tiden være meget sikker. Så se venligst HELE selvstudiet igennem og lær omhyggeligt. Producenterne gjorde alt for at producere den sikreste rekvisit og detaljerede undervisning. Det er så din opgave at passe godt på dig selv under optræden.

Er dette produkt en forbrugsvare? Skal jeg købe refills?
Vores gimmick er designet til at kunne genbruges og til at holde til brug mange gange. De eneste refills, du skal købe, er de rigtige Tic Tacs, som du faktisk spiser! (Der medfølger IKKE rigtige Tic Tacs).

Hvor lang er opsætningstiden?
Mindre end 30 sekunder. Du kan gøre det hvor som helst, så længe der ikke er noget, der ser dig (en badeværelsespause vil fungere). Bæretasken er designet til at hjælpe dig med opsætningen fra start til slut, så den burde være meget ligetil.

Kan jeg udføre EYE CANDY, mens jeg har kontaktlinser på?
Ja. I traileren har flere personer allerede kontaktlinser på, mens de optræder, så det er helt fint. Vi har også givet ekstra tip til forberedelse og udførelse til de personer, der bærer kontaktlinser, for at sikre, at alle kan lave effekten.

Kan jeg VIRKELIG lære dette? Hvor stejl er indlæringskurven?
I selvstudiet inviterede vi folk, der aldrig har lavet denne effekt før, så de kunne lære sammen med os. Alle kunne få styr på det inden for de første par minutter. Vi har også inkluderet den originale tutorial fra Eric Ross, sov viser alt lige fra starten af ​​denne rutine.

30 andre produkter i den samme kategori: