Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Torsdag 14. juli kl. 14.00.-17.00
Onsdag 27. juli kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!
    

I uger 27, 28 og 29 har vi lidt længere ekspeditionstid end normalt. Skal du bruge noget hurtigt, så kan du kan ringe el. sende sms på 60838100, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde vi en løsning. 
   

Mest solgte

Focuz - Peter Eggink

Nyhed Focuz - Peter Eggink Forstør

Ny vare

Focuz - Peter Eggink: Du beder en tilskuer om at vælge et tilfældigt kort og skrive sine initialer på bagsiden af kortet. Kortet blandes tilbage i bunken. Dernæst vises et blankt kort med et hul i midten, og det placeres på toppen af bunken - det øverste kort kan tydeligt ses gennem hullet. Med blot et kort svirp vises tilskueren... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

295,00 DKK inkl. moms

Focuz - Peter Eggink: Du beder en tilskuer om at vælge et tilfældigt kort og skrive sine initialer på bagsiden af kortet. Kortet blandes tilbage i bunken. Dernæst vises et blankt kort med et hul i midten, og det placeres på toppen af bunken - det øverste kort kan tydeligt ses gennem hullet. Med blot et kort svirp vises tilskuerens valgte kort, som på magisk vis er hoppet op på toppen af bunken - og deres initialer ses tydeligt gennem hullet!

Giv kortet tilbage til tilskueren som en souvenir. Dette er et super visuelt close up trick, der vil snyde mange. - En hurtig fremtrylning af et signeret kort, som kan lade sig gøre på grund af Peter Egginks smarte gimmick.

Du modtager Focuz klar til brug, håndlavet gimmick på et Bicycle kort og link til online instruktioner på engelsk. Du har desuden brug for et almindeligt Bicycle spil med rød bagside.

30 andre produkter i den samme kategori: