Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli har vi ingen faste åbningstider. 

Netbutikken er naturligvis altid åben! I ugerne 27, 28 og 29 må forventes længere leveringstid - op mod en uge. Hvis noget haster, så ring på 60838100, så skal vi se, om vi kan gøre noget for at hjælpe.
    

Mest solgte

Mønten i boksen

Mønten i boksen Forstør

Ny vare

Mønten i boksen er et genialt trick, der er nemt at lave. Du låner en mønt og får den mærket. Mønten anbringes i et tørklæde som tilskueren holder over et glas vand. Du viser en lille plastboks, der stilles synligt på bordet eller på håndfladen af....

Flere detaljer

På lager

50,00 DKK inkl. moms

Mønten i boksen er et genialt trick, der er nemt at lave. Du låner en mønt og får den mærket. Mønten anbringes i et tørklæde som tilskueren holder over et glas vand. Du viser en lille plastboks, der stilles synligt på bordet eller på håndfladen af en anden tilskuer. Tilskueren slipper mønten som alle kan høre falder ned i glasset. Sim-sala-bim!!! Når tørklædet fjernes, er der ingen mønt i glasset – pissst væk. Tilskueren får selv lov til at tage den lille plastboks og åbne den. Det viser sig, at der er hele fire bokse inden i hinanden. I den allerinderste boks ligger den lånte mønt. Og alt kan naturligvis tåle en grundig undersøgelse.
Du modtager et sæt specielle bokse inkl. den geniale hemmelighed.
Pjerrotmagic sværhedsgrad: 1 - 1½

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også