Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Fortune Collection Packet Trick

Fortune Collection Packet Trick Forstør

Ny vare

Fortune Collection Packet Trick er en samling af flere rutiner fra kortekspert Paul Hallas, baseret på et sæt på 10 kort med lykke-billeder på: en globus, et timeglas, en hestesko, en due, et træ, et hjerte, et øje, en postkasse, en nøgle og nogle kontanter. Desuden medfølger en praktisk plastikholder, hvor du kan opbevare kortene.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

75,00 DKK inkl. moms

Fortune Collection Packet Trick er en samling af flere rutiner fra kortekspert Paul Hallas, baseret på et sæt på 10 kort med lykke-billeder på: en globus, et timeglas, en hestesko, en due, et træ, et hjerte, et øje, en postkasse, en nøgle og nogle kontanter. Desuden medfølger en praktisk plastikholder, hvor du kan opbevare kortene.

Du lære flere forskellige og unikke, men LETTE rutiner, som kan laves med disse 10 flotte kort. Peter demonstrerer rutinerne på den medfølgende DVD. Brug kun én rutine, eller brug dem alle!

Der er 38 minutter undervisning på DVD'en, så der er en del materiale. Særligt bemærkelsesværdig er "Fortune Force", som Paul demonstrerer og underviser i.
Når du først har lært den ene enkle forcering, vil du være i stand til at udføre masser af rutiner.

30 andre produkter i den samme kategori: