Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

Comedy Hammer

Comedy Hammer Forstør

Ny vare

Comedy Hammer: Med denne hammer kan du opnå en fantastisk sjov effekt. Det afhænger af din evne til at spille skuespil. Du tager en hammer frem og siger, at du skal bruge den til at få det magiske til at ske. Du kontrollerer, at hammeren er stærk, og at hovedet sidder godt fast. Men når du skal bruge hammeren, falder hovedet.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

195,00 DKK inkl. moms

Comedy Hammer: Med denne hammer kan du opnå en fantastisk sjov effekt. Det afhænger af din evne til at spille skuespil. Du tager en hammer frem og siger, at du skal bruge den til at få det magiske til at ske. Du kontrollerer, at hammeren er stærk, og at hovedet sidder godt fast. Men når du skal bruge hammeren, falder hovedet af! Du sætter hovedet fast - men endnu en gang falder den af. Den kan fra tid til anden undersøges af din assistent, og hver gang konstaterer han/hun, at hovedet sidder ret solidt fast. Men når du skal bruge den, falder den af.

Lavet af træ og er 20 cm lang.
Hammeren kan kombineres med andre comedy rekvisitter!

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: