Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Popcorn Dye Box

Popcorn Dye Box Forstør

Ny vare

Popcorn Dye Box - en af klassikerne indenfor trylleriet. Du viser en popcorn boks,. Den ser helt almindelig ud, og du viser den tom på alle sider. Derefter producerer silketørklæder, kort, reb eller noget helt andet. Fremragende til at forvandle farven eller størrelsen på silketørklæder og meget andet. Der medfølger instruktioner på engelsk til 12... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

40,00 DKK inkl. moms

Popcorn Dye Box - en af klassikerne indenfor trylleriet. Du viser en popcorn boks,. Den ser helt almindelig ud, og du viser den tom på alle sider. Derefter producerer silketørklæder, kort, reb eller noget helt andet. Fremragende til at forvandle farven eller størrelsen på silketørklæder og meget andet. Der medfølger instruktioner på engelsk til 12 forskellige tricks. Meget nem at lære. Anbefales til især scenetryl.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: