Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Comedy Funnel - Mr. Magic

Comedy Funnel - Mr. Magic Forstør

Ny vare

Comedy Funnel fra Mr. Magic er en virkelig underholdende effekt! Bed en frivillig om at komme på scenen og få ham/hende til at drikke noget vand. Placer derefter denne tragt ved hans/hendes øre eller albue eller hvor som helst. Pludselig begynder der at løbe vand ud af tragten! Du har fuld kontrol over, hvornår vandet begynder at.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

195,00 DKK inkl. moms

Comedy Funnel fra Mr. Magic er en virkelig underholdende effekt! Bed en frivillig om at komme på scenen og få ham/hende til at drikke noget vand. Placer derefter denne tragt ved hans/hendes øre eller albue eller hvor som helst. Pludselig begynder der at løbe vand ud af tragten! Du har fuld kontrol over, hvornår vandet begynder at løbe, og hvornår det stopper. Placer tragten et andet sted, og vandet vælter ud igen!

Du har mulighed for at lave mange forskellige comedy rutiner med denne smarte tragt. Fremstillet af messing, så den kan holde i lang tid. Der medfølger forklaring på engelsk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: