Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

Playing Cards Wall Display - TCC

Playing Cards Wall Display - TCC Forstør

Ny vare

Playing Card Wall Display en smart reol, som kan rumme hele 100 af dine spillekort. Reolen er meget velegnet til tryllekunstnere, kortsamlere mm. Og du kan tydeligt se, hvilke kort der er i reolen. Reolen er designet, så ca 0,5 cm af kortæsken stikker udenfor reolen, og desuden har den en halvcirkeludskæring. Det.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

525,00 DKK inkl. moms

Playing Card Wall Display en smart reol, som kan rumme hele 100 af dine spillekort. Reolen er meget velegnet til tryllekunstnere, kortsamlere mm. Og du kan tydeligt se, hvilke kort der er i reolen. Reolen er designet, så ca 0,5 cm af kortæsken stikker udenfor reolen, og desuden har den en halvcirkeludskæring. Det betyder, at det er nemt at tage dit yndlingsspil ud.

Playing Card Wall Display kommer som samlesæt, som du kender det fra f.eks. Jysk eller Ikea. Når du er færdig med at samle, kan du enten placere den på dit skrivebord, så det står op ad ad væggen. Eller du kan montere reolen på væggen. Der er 4 forborede huller bagpå, så reolen er let at hænge op på væggen. Men vær opmærksom på at hænge den sikkert op, så den kan klare vægten. Når den er fyldt af spillekort, vejer den mere end 10 kg.

I samlet tilstand måler Playing Card Wall Display 48 x 6 x 40 cm.

30 andre produkter i den samme kategori: