Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Lær at lave ballondyr - startpakke

Nyhed Nedsat pris! Lær at lave ballondyr - startpakke Forstør

Ny vare

Lær at lave ballondyr - startpakke er et godt tilbud for dig, der vil i gang med at lave ballonfigurer eller udvide dit tryllekunstner repetoire med et par ballondyr. Kan du trylle - kan også lære at lave ballonfigurer ud af disse lange figurballoner. Går du rundt og laver close up og korttricks - så tænk på....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

195,00 DKK inkl. moms

-58,00 DKK

253,00 DKK inkl. moms

Lær at lave ballondyr - startpakke er et super tilbud for dig, der vil i gang med at lave ballonfigurer eller udvide dit tryllekunstner repetoire med ballondyr, ballonhatte mm. Kan du trylle - kan også lære at lave ballonfigurer ud af disse lange figurballoner. Går du rundt og laver close up og korttricks - så tænk på den positive effekt, du opnår ved at forære din tilskuer et ballondyr som tak for hjælpen.
I denne begynderpakke får du en ballonpumpe, 1 pose med 100 stk. Sempertex figurballoner 260 og bogen Lær at lave ballondyr af Markus "Skovfar" - hvori der er instruktioner til dine første 10 ballonfigurer.

30 andre produkter i den samme kategori: