Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

I juli har vi ikke faste åbningstider - ring gerne.
Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.
Fra 3/7 til 19/7 er der længere ekspeditionstid end normalt - op til omkring en uge. Hvis du har brug for noget med kort varsel, så skriv eller ring, så forsøger vi at finde en løsning.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Det hydrostatiske glas

Det hydrostatiske glas Forstør

Ny vare

Du tager et glas og et stykke papir. Du hælder vand i glasset, lægger papirstykket over toppen af glasset og vender det om. Når du flytter hånden sker det utrolige! Vandet bliver hængende oppe i glasset....

Flere detaljer

På lager

75,00 DKK inkl. moms

Du tager et glas og et stykke papir. Du hælder vand i glasset, lægger papirstykket over toppen af glasset og vender det om. Når du flytter hånden sker det utrolige! Vandet bliver hængende oppe i glasset, kun båret oppe af et stykke papir. Du fjerner nu langsomt papiret. Vandet bliver oppe i glasset – men på din kommando plasker vandet ud af glasset, og ned i en skål som du har stående. Du kan evt. holde glasset over en tilskuers hoved mens du fjerner papirstykket. Du kan læse hvad der står på papiret. Du må under ingen omstændigheder flytte dette stykke papir, mens du holder glasset over tilskuerens hoved.
Du kigger panisk på tilskueren, men vandet er stadig i glasset. Du flytter glasset ud over skålen, og vandet plasker derefter ned i denne.

Sværhedsgrad 1

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også