Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Butterfly Playing Cards - Ondrej Psenicka

Butterfly Playing Cards - Ondrej Psenicka Forstør

Ny vare

Butterfly Playing Cards - Ondrej Psenicka - med undervisningsvideoer:  Idémanden bag disse fantastiske kort er tjekkiske Ondrej Psenicka. Og de er designet af svenske Stefan Eriksson. Det helt unikke mærkningssystem på The Butterfly Playing Cards, indeholder to forskellige mærkningssystemer, som kan bruges hver for sig, og de vil gøre dig til en mirakelmager... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

265,00 DKK inkl. moms

Butterfly Playing Cards - Ondrej Psenicka - med undervisningsvideoer:  Idémanden bag disse fantastiske kort er tjekkiske Ondrej Psenicka. Og de er designet af svenske Stefan Eriksson. Det helt unikke mærkningssystem på The Butterfly Playing Cards, indeholder to forskellige mærkningssystemer, som kan bruges hver for sig, og de vil gøre dig til en mirakelmager, hvis de kombineres. Der medfølger en engelsk forklaring på det geniale mærkningssystem.

Vi har ikke alle versioner af The Butterfly Playing Cards, men kan skaffe dem. Flagsskibet er 3rd Edition Marked i enten blå eller rød. De røde og blå sommerfugle-spil er i 3rd Edition blevet forbedret for at give dig en endnu bedre kvalitet.

Kortene er tynde og glatte i kanterne - og det en fornøjelse at håndtere kortene. Den smukke ydre indpakning med en sommerfugle-lukning indeholder et instruktionskort, der forklarer mærkningssystemet, så du kan begynde at lære, lige når du åbner for kortene. Der er optaget mere end 2 timers instruktionsvideoer til dig, hvor du lærer det grundlæggende med Butterfly Playing Cards, over et dusin effekter, der er specifikke for  disse kort, tips og principper, som Ondrej udviklede mellem udgivelsen af ​​den første udgave og frem til nu.

Hvert kortspil indeholder 15 specialfremstillede klistermærker fra 8 dygtige spillekortdesignere. Disse vil inspirere dig til at tilpasse dit helt personlige kortetui, så du vil elske at tage kortene med dig overalt og vise dem frem til dine venner og til publikum.

Desuden har vi Limited Edition Marked, som indeholder 54 kort, et kort med dobbelt bagside og et kort, der forklarer mærkningssystemet.

"The Butterfly deck will enable you to perform miracles not possible with any other deck. A true innovation in card magic."
- Richard Kaufman (chief editor of Genii Magazine - the largest selling magic magazine in the world)

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: