Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Zig Zag Coke Bottle - Mr. Magic

Nyhed Zig Zag Coke Bottle - Mr. Magic Forstør

Ny vare

Zig Zag Coke Bottle - Mr. Magic: At save ting i to er en klassisk magisk effekt. Med Mr. Magics Zig Zag Cola-flasken er der ikke brug for assistenter!

Tryllekunstneren viser en fuld Cola flaske og placerer den i en plastikbeholder, hvor forsiden og bagsiden er fjernet, så publikum kan se lige igennem den. Tryllekunstneren tager en lille plade, som skubbes... (se mere nedenfor)

Se video her

Flere detaljer

På lager

395,00 DKK inkl. moms

Zig Zag Coke Bottle - Mr. Magic: At save ting i to er en klassisk magisk effekt. Med Mr. Magics Zig Zag Cola-flasken er der ikke brug for assistenter!

Tryllekunstneren viser en fuld Cola flaske og placerer den i en plastikbeholder, hvor forsiden og bagsiden er fjernet, så publikum kan se lige igennem den. Tryllekunstneren tager en lille plade, som skubbes ind i beholderen og skærer tilsyneladende flasken lige midt over, mens væsken stadig er indeni flasken!!

Som om det ikke var nok, kan toppen af flasken skubbes til siden i et Zig Zag-mønster, så den er tydeligt adskilt fra bunden. Tryllekunstneren skubber derefter flasken sammen og fjerner til sidst hele flasken fra beholderen.

Til sidst sker der det overbevisende, at tryllekunstneren kan hælde Cola fra flasken op i et glas og drikke det!

Du får:
Plastbeholder
Plastplade til at skære igennem flasken
Gimmicked Cola-flaske, der kan fyldes med sodavand
Forklaring på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: